Cestovní kancelář Bohemian tour Holešov
Bohemian tour  Recenze klientů
Vyberte si dovolenou







Recenze klientů

RECENZE NAŠICH KLIENTŮ
 
13.6.2017 Zájezd Slovinsko 8.-11.6.2017
Slovinsko je krásná země a tentokrát se nám vše krásné a pozitivní spojilo takže jsme zažili excelentní 4 dny na které budeme dlouho vzpomínat. Chtěla bych se přihlásit o společné fotky od p. Žáka nebo od paní co napsala recenzi. Děkuji předem a přeji hodně takových vydařených zájezdů. Juřenová
 
13.6.2017 Zájezd Slovinsko 8.-11.6.2017
Chtěla bych moc poděkovat za krásné 4 dny strávené ve Slovinsku :-)
Vše bylo úžasné a pan průvodce super i pan řidič. Velmi profesionální přístup, mají náš velký obdiv.
Ještě jednou moc děkujeme a budeme se těšit někdy v budoucnu, že s Vámi zase vyjedeme :-)
Hezký den,
Zlata Kadlecová
 
11.6.2017 Zájezd Slovinsko 8.-11.6.2017
Dobry den, posilam spolecne foto ze zajezdu Slovinsko, Bled , moc dekujeme skvelemu  ridici panu Kamilu Hrabalovi a panu pruvodci Zakovi, byli opravdu skveli a zajezd se nam moc libil.Prosim o predani fotky.
S pozdravem
Alena Maderova
 
11.6.2017 Zájezd Zakarpatská Ukrajina 31.5.-5.6.2017
Dobrý den,
s manželkou jsme se zúčastnili báječného zájezdu na Zakarpatskou Ukrajinu. Zájezd překonal naše očekávání a po návratu jsme vřele doporučovali známým návštěvu tohoto kousku světa. Celý zájezd byl opravdu výborný. Od pánů řidičů přes pana průvodce až po skvělý kolektiv spolucestujících. Pan průvodce byl plný vědomostí a znalostí které se nám snažil předat což bylo naprosto úžasné. O úmění pánů řidičů si myslím ani není třeba diskutovat. těch pár dnů nám zůstala Zakarpatská Ukrajina nazapomenutelně v paměti.
Ještě jednou děkuji za skvělý zájezd a přikládám pár fotografií.
S pozdravem
Martin a Iveta Chyťovi
 
6.6.2017 Zájezd Zakarpatská Ukrajina 31.5.-5.6.2017
Dobrý den.
Nikdy jsem nikam nepsala nějakou zpětnou vazbu, ale teď mi nic jiného nezbývá. Prosím berte na vědomí, že vaše cestovní kancelář využívá úžasného průvodce pana Mílu Žáka. Včera jsem se vrátila z uvedeného zájezdu a já a moje rodina jsme nadšení, plni zážitků jak ze země, tak z vedení zájezdu panem Žákem. Nejen spousta informací zajímavě sdělených, ale i jeho situační pohotovost a klidné, vtipné vystupování a si nás všechny získalo. Nemám co dodat, snad jen to, že si určitě zájezd s ním- ať  už to bude kamkoliv – zase  ještě ráda vychutnám.
Děkuji Helena Sadilová
 
8.6.2017 Zájezd Zakarpatská Ukrajina 31.5.-5.6.2017
Dobrý den,
také  my  bychom  Vám chtěli poděkovat za skvělý zájezd. Pan průvodce se svými obrovskými znalostmi nás všechny ohromoval, řidiči byli výborní...nádherná krajina, výšlap na poloninu a za bábuškou s pirožkama, domácím špekem, pálenkou, čajem...., počasí jako na objednávku.....no prostě samá pluska. Naprosto nevšední zážitek jízda autem-náklaďákem zn. "ZIL", ale to už Vám asi všechno do podrobnosti popsali Vaši známí. Takže ještě jednou poděkování všem. Zároveň bych chtěla poprosit o zaslání na email některé ze společných foto s logem CK.
Mějte se pěkně, s pozdravem Vincenc a Milena Boltnarovi
 
6.6.2017 Zájezd Zakarpatská Ukrajina 31.5.-5.6.2017
Dobrý den,
chtěla bych CK  Bohemian tour poděkovat za úžasný zájezd na Zakarpatskou Ukrajinu ve dnech 31.5. - 6.6. 2017.
Všechno bylo perfektní - od sestavení programu přes průvodce ing. Žáka, řidiče pány Hradila a Mikesku, ubytování a stravování v penzionu Četnická stanice v  Koločavě, až po správnou  partu spolucestujících a nádherné počasí.
Přikládám fotografii s vaším logem z poloniny Krásná a těším se na další nezapomenutelné zážitky s CK Bohemian tour.
Ivana Svačinová
 
21.5.2017 Zájezd Laxenburg, podzemní jezero a čokoládovna 20.5.2017
Vážené dámy.:-)
Předem Vás tímto zdravím a dovolte mi touto cestou poděkovat za sobotní zájezd (20.5) který uskutečnilo naše Kulturní Sdružení Omladina Martinice do Laxemburgu pod Vaší "patronací". Celá naše skupina byla velmi spokojena nejen s celým programem, ale i s průvodkyní  ( velmi dobrý profesionální přístup po celou dobu zájezdu) a řidičem, který svou bezpečnou jízdou  nás dovezl na místo určení a zpět domů.
Ještě jednou dík za celý  soubor  přeje mnoho tak úspěšných zájezdů, jaké mělo naše Kulturní Sdružení Omladina Martinice  vedoucí p.Dr.Bojnanský :-P.
 
18.5.2017 Zájezd Budapešť a Eger 4.-5.2.2017, termální lázně Györ 13.5.2017
Super, super, super.
Na poznávací zájezdy už budeme jezdit jen s CK Bohemian tour.
Absolvovali jsme zájezd do Budapešti a Egeru již v únoru. Přestože byla ještě docela zima, měli jsme ze zájezdu úžasný zážitek. Hlavně pan průvodce Žák byl fantastický. Takovou studnici vědomostí a dokonale časově naplánovaný a zvládnutý program jsme ještě nikdy nezažili. Také řidič (bohužel už si nepamatujeme jméno) byl úžasný, když jel zcela suverénně a plynule i po tmě a v neprostupné mlze.
Toto hodnocení píšu s odstupem času, čekali jsme, až z nás vyprchá prvotní nadšení. Také jsme si zrovna objednali ještě jeden zájezd, tentokrát do termálních lázní Gyor. Chtěli jsme se přesvědčit, zda se nejednalo pouze o jeden pěkný zájezd od Vaší CK, ale i zde jsme se přesvědčili, že jste CK Nr.1.
Také ceny jsou velmi příznivé.
Doporučujeme všem cestovatelům.
manželé Veverkovi
 
2.5.2017 - Zájezd Kodaň Malá mořská víla 28.4.-1.5.2017
Dobrý den, 
moc děkujeme celé cestovní kanceláři Bohemian tour za krásný zájezd do Kodaně a milého průvodce. 
Denisa Nováková a Vladislav Líkař
 
28.4.2017 - Zájezd Holandsko 19.-23.4.2017

Dobrý den,

dovolte mi, za všechny - L.Pilátová, D. Nakládalová, K. Vedrová, R. Hlaváčová - abych poděkovala Vaší CK Bohemian tour a tím i paní šikovné průvodkyni za krásný zájezd po Holandsku. Byly jsme moc spokojené a určitě se s Vaší CK vydáme na další naši společnou dovolenou. Průvodkyně Mgr. Hana Strýčková a Vaše kolegyně Petra Tušerová, dělaly vše proto, abychom byli všichni spokojení. A věřte, že naše čtveřice spokojená byla. Já osobně budu moc ráda, když se s nimi - na některém příštím poznávacím zájezdu - znovu setkám. S poděkováním nesmím zapomenout na pány řidiče, že nás v pořádku dovezli tam i zpět.

Vaši CK jsem neznala a jsem ráda, že nás náhoda svedla dohromady.

Srdečně vás všechny zdraví a mnoho spokojených zákazníků přeje Ludmila Pilátová

 
19.4.2017 - Zájezd Jarní Budapešť 16.4.2017
Dobrý den, 16.4.2017 jsme se zúčastnili zájezdu do Budapešti. Chceme i touto cestou poděkovat skvělému průvodci panu Žákovi. Jeho výklad byl nejen fundovaný, ale také poutavý. Jeho vědomosti jsou obdivuhodné.
Ještě jednou děkujeme.
Ing. Jaromír Mrázek s manželkou
 
14.3.2017 - Zájezd Ženeva Autosalon 10.-12.3.2017
Dobrý den,
Chtěl bych touto cestou poděkovat za zprostředkování krásného zájezdu do Švýcarska na autosalon do Ženevy (10-13.3.2017).
Děkujeme za jízdu krásným autobusem,děkujeme řidičům za bezpečnou jízdu a šťastný návrat a hlavně bych chtěl poděkovat „našemu“ průvodci,kterým byl p.Žák. Jeho znalosti nás ohromily,pozdravujte ho,pro připomenutí zasílám zdravici v příloze.
Ještě jednou děkujeme
--
S přátelským pozdravem
Vodrážka Jiří / Vogl Martin / Řánek Josef / Bártek Lukáš
 
12.3.2017 - Zájezd Ženeva Autosalon 10.-12.3.2017
Dobrý den,chtěla bych vám moc poděkovat za zodpovězení všech mých otázek ohledně zájezdu a velkou ochotu a trpělivost na mé otázky.Syn s přítelkyní se zájezdem na autosalon do Ženevy naprosto spokojeni po všech stránkách,opravdu velké poděkování CK Bohemian a velký dík paní Jitce B.
S pozdravem Nedělová
 
19.2.2017 - Zájezd Budapešť, termály a vinný sklep v Egeru s degustací 4.-5.2.2017
Dobrý den, zájezd do Budapešti a Egeru byl nezapomenutelný a to hlavně díky úžasnému panu průvodci.
Super zážitek!
Děkujeme.
Hanka Sadílková
 
8.2.2017 - Zájezd Budapešť, termály a vinný sklep v Egeru s degustací 4.-5.2.2017
Dobrý den všem v CK Bohemian tour. V minulém týdnu jsme vyjeli s vaší CK na 2 dny do Maďarska. Musím se přiznat,že jsem s vaší CK procestovala kousek světa a vždy jsem byla spokojena, ale po tomto zájezdu musím smeknout. Pan průvodce byl úžasný (to je dost slabé slovo) a musím konstatovat, že snad nebylo v autobuse cestujícího, který by neposlouchal jeho skvostný výklad. Co se týká pana řidiče, všechna čest,moc moc dobré. Ubytování v krásném,čistém hotýlku a posezení ve sklípku s živou maďarskou hudbou, k tomu dobrá večeře a vynikající snídaně, co víc si můžete přát. Termální lázně sice staršího typu,ale kde je teplá voda tam jsme spokojeni. Musím také říci,že spolucestující byli super. No prostě já jsem si to užila na 100%. Díky Lida
 
 
7.2.2017 - Zájezd Budapešť, termály a vinný sklep v Egeru s degustací 4.-5.2.2017
Dobrý den !
Byly jsme velmi spokojeni, zvláště pak s výkladem pana průvodce. To je famózní průvodce.
Rádi se zase zůčastníme takových zájezdů, zvláště při průvodcování panem Ž.....
Nashledanou , Vocelovi a Zdražilovi!

7.2.2017 - Zájezd Budapešť, termály a vinný sklep v Egeru s degustací 4.-5.2.2017
Dobrý den, za sebe i manžela bych Vám chtěla poděkovat za uspořádání moc hezkého zájezdu do Maďarska. Opravdu jsme si to užili včetně krásného počasí. Největší poklonu musím složit našemu průvodci, byli jsme z něj a jeho výkladu naprosto nadšeni, tak skvělého průvodce jsme ještě na žádném zájezdu neměli. Vyřiďte mu prosím ještě jednou náš pozdrav a poděkování a pana průvodce si rozhodně udržte, protože kvalitu zájezdu posunul na vyšší level:-)...
Zdraví manželé Kranzovi

 
 
22.12.2017 - Zájazd Vánoční Amsterdam 16.-18.12.2016
Moc děkuji za Vaši snahu a hlavně za nádherný a perfektně zorganizovaný výlet do Amsterdamu. Poděkování patří i panu průvodci Žákovi, který byl dokonale profesionální i lidsky vstřícný zároveň. Děkujeme rovněž pánům řidičům, kteří bravurně zvládli celou trasu včetně nebezpečné situace při zpáteční cestě, kdy jízdu velmi komplikovalo náledí.
Hana a Zbyněk Mikulkovi, Olomouc
 
12.12.2016 - Zájezd Adventní Krakov 7.12.2016
Adventní Krakov neměl chybu, ráda bych poděkovala ještě jednou ing.Drrábkovi, který nás velmi zasvěceně seznámil jak z historií, tak místopisem města. Ocenila jsem i jeho pozorné chování zejména při návratu do Ostravy, kdy mě svým autem zavezl až domů.Hana Kolesová
 
12.12.2016 - Zájezd Adventní Krakov 11.12.2016
Dobrý den,
touto cestou bych Vám a celé Vaší CK chtěla strašně moc poděkovat za velice příjemný a profesionálně naplánovaný zájezd.
Ač počasí trochu zazlobilo, p. Radecki naprosto bravurně  a s elegancí sobě vlastní pozdvihl zájezd do superlativů ! Tímto velké poděkování i jemu !
Na další příležitost s CK se budeme těšit !
Iveta Špičková a Jiří Smeták
 
23.8.2016 - Zájezd Orlí hnízdo 20.8.2016
Zdravím Vás,
děkuji za super zorganizovaný zájezd na Orlí hnízdo.Chtěla bych pochválit vynikající znalosti průvodce pana Honzy, jeho dokonalý překlad z němčiny při plavbě na lodi po jezeře
a celkově jeho profesionální přístup.
Měli jsem úžasné počasí, krásné vyhlídky, nádherně strávený den.
pí. Šimčíková
 
19.6.2016 - Zájezd Medvědí soutěska 18.6.2016
Dobrý den, v sobotu 18.6. 2016 jsme byly s Bohemian-tour na Medvědí soutěsce. Výlet byl úžasný a máme plno zážitků. Chtěla bych Vám poděkovat za super organizaci a panu průvodci za informace a skvělé zorganizování. Byly jsme moc spokojení a určitě s Vámi podnikneme ještě nějaký výlet.
S Pozdravem Vendula Jochová
 
14.6.2016 - Zájezd do Kodaně 27.-29.5.2016
Dobrý den,
zúčastnila jsem se s vámi výletu za Malou mořskou vílou a i když trochu ze zpožděním mi prosím dovolte poděkovat za fantastický výlet. Počasí nám přálo a průvodce nás provedl všemi památkami až do Christiánie. Přijměte tedy můj dík a dík spolucestujících. Dánsko nás oslovilo natolik, že jsme se rozhodli ho ještě navštívit.
S díky Jarka
 
13.6.2016 - Zájezd Slovinsko 10.-12.6.2016
Dobrý den,
děkujeme za společné fotografie ze zájezdu do Slovinska, za pestrý výběr krás této země, kde jsme mohli vidět od "každého kousek", za příjemný, milý a trpělivý přístup průvodce p. Žáka, za jeho znalosti o zemi, poděkování také pánům řidičům, kteří nás dovezli bezpečně v pořádku domů, za výborné ubytování, byli jsme opravdu moc spokojeni, také za milé překvapení v podobě bonusové večeře a dárečku na památku.
Věříme, že se brzy opět uvidíme s Vaší cestovní kanceláří a do budoucna přejeme hodně spokojených klientů.
M. Želinská,  P. Žárský


 
12.6.2016 - Zájezd Orlí hnízdo a jezero Königsee 11.6.2016
Dobrý den,
v sobotu 11.6.2016 jsme s vaší cestovní kanceláří absolvovali zájezd na Orlí hnízdo. Tímto vám chceme poděkovat za skvělou organizaci, ale především chceme vyzvednout profesionalitu, znalosti a přístup našeho průvodce pana Jana Valíčka, který byl dokonalý, úžasný, velmi vstřícný a nabitý informacemi, které nám rád předal. Děkujeme a těšíme se na další zájezdy. Za spokojené účastníky - Hrabalovi, Butulovi a Chytilovi vás zdraví Lenka Chytilová
 
17.5.2016 - Zájezd Toskánsko 11.-15.5.2016
zajezd do Toskanska se nam velice libil, moc jsme se dozvěděli. Pan průvodce byl perfektní.
Rolincovi
 
18.5.2016 - Zájezd Toskánsko 11.-15.5.2016
Dobrý den,
Děkuji za zaslané foto.
Informace ke spokojenosti:
Naprostá spokojenost. A pochvala špičkovému průvodci.
S pozdravem
Ing. Zdeněk Řihák
 
18.5.2016 - Zájezd Toskánsko 11.-15.5.2016
Dobrý den paní Hufová,
děkuji za krásný zájezd. Vše bylo perfektní, organizace, průvodce, řidiči a nakonec i to počasí.
Doufám, že ještě mnohokrát využiji vaší nabídky!
Marie Pěchovičová

 
17.5.2016 - Zájezd Toskánsko 11.-15.5.2016
Dobrý den,
zájezd do Toskánska se nám moc líbil. Překvapily nás nádherné památky a obdivujeme neuvěřitelné znalosti historie průvodce Ing. Žáka. Pobavil nás nejednou historkou o životě slavných, kdysi žijících v Itálii. Ubytování bylo velice pěkné uprostřed Toskánské přírody. Také děkujeme za bezpečnou cestu řidičům. Těšíme se na další zájezd s vámi...
Pergerovi
 
15.5.2016 - Zájezd Jarní Budapešť 14.5.2016
Dobrý den,
rádi bychom poděkovali za krásný výlet do Budapešti a zvlášť za pana Seidla, průvodce :-)
Eva a Ondra Manišovi
 
16.5.2016 - Zájezd Toskánsko 11.-15.5.2016
Dobrý den.
Teď sice jsem již v práci, ale duchem stále ještě bloumám po Toskánsku.
Když se ohlédnu zpět, musím říci, že to byl nejhezčí poznávací zájezd, z těch co jsem absolvoval i s jinými cestovkami.
Díky perfektnímu načasování byl i přes náročný program dobře zvládnutelný.
Oceňuji dobrou organizaci, disciplinovanost účastníků a především vynikajícího průvodce, který se nám neskutečným způsobem věnoval a
zahrnul nás spoustou informací a příběhů, takže jsem si kromě fotek a dojmů z navštívených míst, odvezl i řadu pro mne nových informací z historie Itálie.
Děkuji všem, co se zasloužili o to, že mne vytrhli na pár dní z pracovnho života (tak, že jsem zapomněl i heslo do počítače) a budu se těšit na další zájezd
Oldřich Tureček
 
11.5.2016 - 30.4.2016 Krakov a solný důl Vělička
Vážená cestovní kanceláři,
úsměv na tváři mi září,
když vzpomenu si na výlet,
hned bych s vámi zas chtěla jet.
Kamkoliv, co nabídnete,
nechť vám vaše práce kvete,
já miluju turistiku,
chválím vaši logistiku.
Průvodci jsou skvělí lidi,
výlety nám krásně řídí,
starají se celý den,
děkujeme jim všem.
Rádi jsme, že vás máme,
brzy k vám zas zavítáme.
Irena Trlicová a parta nadšených cestovatelů
 
3.5.2016 - Holandsko - květinové korzo 20.-24.4.2016
Vážení,
nejen za sebe děkuji  za jedinečný zážitek z výletu do Holandska (Květinové korzo  20. - 24.4.2016) :
pečlivě sestavený program, pohodlnou dopravu, příjemné ubytování i chutnou polopenzi. Obdiv patří stále pohodově a vstřícně naladěné  průvodkyni p. Strýčkové,  za její precizní organizaci, poutavý a zasvěcený výklad, kterou dobře doplňovala delegátka Lucka Paštěková. Pokud jsou i ostatní Vámi pořádné zájezdy na obdobné úrovni, mohu Vaši CK vřele doporučit všem zájemcům!
Zdraví   
Alena Novotná

29.4.2016 - Holandsko - květinové korzo 20.-24.4.2016
Dobrý den,
díky moc za společné foto i za zájezd, který předčil očekávání.
Moc se nám to líbilo, velké díky patří průvodkyni.
Věřím, že zájezd s Vámi nebyl poslední.
M.Juráňová

28.4.2016 - Holandsko - květinové korzo 20.-24.4.2016
Dobrý den paní Hufová,
zájezd byl úžasný, my s manželem jsme byli spokojeni velice. Paní Mgr. Strýčková nás po celou dobu doprovázela hodnotným, věcným a působivým výkladem, úžasná to průvodkyně. Program nám zcela vyhovoval, myslím, že jsme v těch pár dnech viděli to nejhezčí z Holandska.
Děkujeme za zorganizování pěkného zájezdu.
Zdraví
Kurovcová Lenka

 
26.4.2016 - Holandsko - květinové korzo 20.-24.4.2016
Dobrý den, minulý týden jsem s vaší cestovní kanceláří podnikla výlet do Holandska. 
Musím velice poděkovat a pochválit paní průvodkyni Strýčkovou. Její výklad a vůbec pohodové vedení celého zájezdu, to byl koncert.
Samozřejmě i kolegyně L.Paštěková byla super, včetně obou řidičů, všechno klapalo jako na drátkách.
Přeji hodně úspěšných zájezdů a spoustu spokojených cestovatelů s tak suprovým personálem.
Děkuji Roidtová S.
 
4.4.2016 - Velikonoční Vídeň 26.3.2016
Dobrý den,chtěli bychom poděkovat za pěkný a pohodový výlet do velikonoční Vídně 26.3.2016.Pohodlný autobus, příjemný a šikovný řidič a úžasný průvodce pan Honza, který nás provedl Vídní a řekl plno zajímavostí, to vše nám zpříjemnilo hezky strávený den. Manželé Kožichovi.
 
31.3.2016 - Velikonoční Vídeň 26.3.2016
Dobrý den,
chtěla bych za sebe a své spolucestující  poděkovat za velmi vydařený výlet do Vídně 26.3.2016. Organizačně bylo vše na jedničku a mohly jsme si velikonoční trhy užít dosyta.
Pan průvodce Honza byl nejlepší průvodce, kterého jsme doposud poznaly a jeho výklad byl podán tak zajímavě a humorně, že jsme se dozvěděly i věci, které by jsme v knižních průvodcích nepřečetly. Měly by jsme tedy dotaz, zda pan průvodce dělá u vás průvodce nastálo? Rády by jsme ještě podnikly další výlety.
I pan řidič autobusu byl profík. Neměli jsme vůbec žádné obavy a bylo vidět, že ví, co dělá :-)
Přeji pěkný den a ještě jednou děkujeme
Pavelová Kateřina
 
16.12.2015 - zájezd Adventní Budapešť 12.12.2015
Dobrý den,
chtěli bychom Vám moc poděkovat za skvěle nachystaný program zájezdu Adventní Budapešť (12.12), který jsme si perfektně užili i díky skvělému průvodci.
Zájezd se nám velmi líbil, nejvíce asi kostel svatého Štěpána, tržnice Nagyvasárcsarnok a večerní projížďka lodí po Dunaji.
Nečekali jsme, že se nám to bude tak líbit.
Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.
Malaníkovi ze Zlína.
 
20.12.2015 - zájezd Adventní Krakov 18.12.2015
Dobrý den, chtěla bych moc touto cestou poděkovat za krásný válet do Krakova. Zájezd byl výborně zorganizován, cesta autobusem příjemná a pan Žák neskutečná studnice znalostí.  Nejen, že nám ukázal všechna možná krásná místa, ale jeho výklad historie je neskutečný. Vyřiďte mu, že mu děkujeme a obdivujeme jeho znalosti. Krásné svátky vánoční a do nového roku hodně úspěchů v cestování J.Michálková
 
16.12.2015 - zájezd Vánoční Budapešť 12.12.2015
Dobrý den,
chtěli bychom Vám moc poděkovat za skvěle nachystaný program zájezdu Adventní Budapešť (12.12), který jsme si perfektně užili i díky skvělému průvodci.
Zájezd se nám velmi líbil, nejvíce asi kostel svatého Štěpána, tržnice Nagyvasárcsarnok a večerní projížďka lodí po Dunaji.
Nečekali jsme, že se nám to bude tak líbit.
Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den.
Malaníkovi ze Zlína.
 
14.12.2015 - zájezd Vánoční Vídeň 13.12.2015
Dobrý den.
V neděli 13.12.2015 jsme se zúčastnili zájezdu do vánoční Vídně..
Oceňuji řidiče, a zvláště průvodce pana Honzu. V jeho podání prohlídka města byla mimořádným, svátečním zážitkem.
Chci poděkovat všem, kteří se na přípravě podíleli.
R. Šenk a M. Stoklásková, Pravčice
 
27.10.2015 - zájezd Krakov a solné doly Vělička 24.10.2015
Dobrý den. Moc pěkný zájezd byl do Krakova 24.10.2015. Chtěl bych vám tímto poděkovat za moc hezky zorganizovaný zájezd do Polska. Za pány řidiče i za perfektní průvodkyni v Krakově.
Ještě jednou díky.
S pozdravem a někdy zase
Kovařík Leoš
 
23.9.2015 - zájezd Korsika 2015
Chtěla bych moc poděkovat za krásný poznávací zájezd na Korsiku 2015. Počasí bylo super, tak jako i průvodkyně Alena a spolu s ní i oba řidiči Kamil a Pavel,kteří se nemusí za své povolání vůbec stydět!Jezdit po Korsice, je zážitek k nezaplacení!
Děkujeme za krásnou dovolenou a přejeme hodně pracovních úspěchů celé CK. Manželé Sehnalovi.
 
 
14.9.2015 - zájezd Červená Lhota a Telč 12.9.2015
Opravdu výborná ck, byli jsme zatím "jen" na třech jednodeních zájezdech do Osvětimi a Krakova, Adventní Bratislavy a Červené Lhoty a Telče ale pokaždé naprostá spokojenost. Dobří průvodci, řidiči a celkově výborný program na kterém jsme měli spoustu času na vše co jsme chtěli a potřebovali vidět. Moc díky za krásné zájezdy, určitě nebyli poslední. Děkujeme a těšíme se na nabídku na příští rok! Tomáš a Zuzana

18.8.2015 - zájezd Švýcarsko
Dobrý den,rádi bychom poděkovali CK Bohemian-tour  za skvěle zprostředkovaný zájezd do Švýcarska.
Především za velmi dobrou organizaci pánům řidičům, Fandovi za stezky a paní Aleně za výbornou
kuchyni. Za tu cenu, za kterou jsme to kupovali, nás služby Vaší společnosti velmi příjemně překvapily.
Za sebe mohu říci, že byly nad rámec standardu = LUXUS!
Bylo nám velkým potěšením s Vámi jet a těšíme se brzy na další zájezd.
S pozdravem
Dočekalová

 

17.8. 2015 – zájezd  Norsko
Chtěli bychom  poděkovat CK Bohemian tour za krásný poznávací zájezd za krásami pohádkového Norska.Letos se tam o měsíc opozdilo počasí, ale to nám  na zážitcích neubralo, Nevěděli jsme, co dřív obdivovat, Jestli desítky vodopádů a peřejí, krásnou čistou přírodu, lesy, které vypadaly, jak v pohádce z mechů, kapradí a borůvčí, domečky, na kterých  na střeše rostla tráva a sem tam  i nějaký ten stromeček, nádherné fjordy......a mohla bych psát ještě dlouho. Obrovský obdiv patří ledovci  a nezapomenutelné Trollí stezce. Když se nám netajil dech  nad krásami  Norska a autobusem se neozývalo ,,jéééééé", tak se tajil nad úzkými cestami, kterými nás provezl pan řidič Kamil, kterého střídal ,,čert z tunelu"  pan řidič Pavlík. Patří jim velké díky. Díky také patří Alence ,Kamčovi a Karolínce za bezvadně zvládnutý servis podávání jídla ve ztížených podmínkách. Byla jsme bezva parta, moc jsme si to užili.  A jestli vzdycháte obdivem nad fotkama, tak vám  radíme  dobře - ty krásy chce vidět na vlastní oči. Ještě jsme se nevzpamatovali a nevstřebali zážitky z Norska a už se těšíme na příští rok. To bychom chtěli za krásami Korsiky. A s kým ? No přece s CK Bohemian tour. Ještě jednou velké díky.
Pavla, Radek a Terezka:-)

 

 
2.8.2015 - zájezd Norsko
Chtěla bych touto cestou poděkovat CK Bohemian tour za skvělou organizaci zájezdu do Norska a splnit mi "životní" sen?? Velký dík patří především Alence a Karolínce jak se o nás staraly co se týče jídla a informací o cestě, ale dík patří i řidičům Kamilovi a Pavlovi, že nás v pořádku vyvezli nejen na Trolí stezku, ale i zpět domů a to bylo skoro 5 tisíc km??
Tak zase někdy příště a budeme všem doporučovat Vaši CK.
Juřenová a spol.
 
27.7.2015 - zájezd Velké Losiny a Dlouhé Stráně
Dobrý den, chtěla bych vaší CK moc poděkovat za velmi vydařený nedělní výlet do Velkých Losin a Dlouhých Strání. Bylo to po všech stránkách super, moc se nám tam líbilo, dokonce i ten "nahoře" nám dopřál nádherné počasí. Nemalý dík patří samozřejmě i panu průvodci Žákovi a panu řidiči Hradilovi.
Přeji Vám mnoho dalších spokojených klientů.
Za celou moji rodinu
Dagmar Kamenářová

 
27.7.2015 - zájezd Velké Losiny a Dlouhé Stráně
Dobrý den,
chceme moc poděkovat CK Bohemian tour za uspořádání zájezdu Velké Losiny a Dlouhé Stráně. Byl to moc krásný výlet nejen díky přímo ukázkovému počasí, ale i díky svělému panu průvodci a panu řidiči - těm patří velká pochvala!
S pozdravem
Alena Sedláčková
Lucie Sedláčková
 
16.7.2015 - Zájezd Rakouské Alpy
Dobrý den,
zájezd se nám velmi líbil, byli jsme překvapeni, kolik různých aktivit se dá za každý jeden den stihnout.  Jsme Vám vděčni za spoustu informací, které jsme od paní Hufové nebo pana Fandy dostali. Po vlastní ose bychom se v žádném případě tolik nedozvěděli, ani bychom nevěděli na co se máme jít podívat, a že se tam bylo na co dívat!! Ubytování bylo krásné, jídlo dobré, Váš přístup a péče o nás perfektní. Mnohokrát děkujeme za pěknou dovolenou a doufám, že se někdy uvidíme.
Škarpichovi a Soňa Křepelková
 
29.4.2015 - zájezd Holandsko
Dobrý den,
my 4 holky z Karviné (Ostravy) jsme byli maximálně spokojeni!!
A chceme vám všem poděkovat za nádherné zážitky:-D
Přejeme hodně úspěchu a na brzkou shledanou se těšíme.
Pavla Stachurová
 
29.4.2015 - zájezd Holandsko
Chceme Vám touto cestou moc poděkovat za krásný pobyt , skvělou organizaci, úžásné povídání o Holandsku. Je vidět, že svou práci máte rádi a jako moravané vždy milí, příjemní a pohostinní. Rádi na vás budeme vzpomínat i na celý zájezd. Určitě příští rok něco vybereme a pokud se pojede z Prahy rádi Vás oslovíme a budeme Vás doporučovat i našim známým.
Přejeme Vám hodně spokojených klientů a hodně zdravíčka
Šobáňovi
 
2.4.2015 - zájezd Velikonoční Vídeň
Dobré odpoledne,
využívám této příležitosti,abych vyslovila velké poděkování Vaší CK za příjemný sobotní zájezd " Velikonoční Vídeň." /28.3.2015/ Jarní počasí,i když docela chladné,nám umožnilo poznat řadu krásných historických památek doplněných poutavým výkladem a řadou zajímavostí skvělé průvodkyně,paní Táni Valkounové. Příkladné byly její organizační schopnosti,vstřícnost a pozitivní nálada,která působila na účastníky zájezdu. Příjemnou motivací na blížící se Velikonoční svátky byla prohlídka velikonočního trhu zdobeného pestrými kraslicemi. Poděkování patří také panu řidiči za profesionální a bezpečnou jízdu. S Vaší CK jsem cestovala již podruhé a jsem velmi spokojena s programem poznávacích zájezdů a se všemi službami. Velmi kladně hodnotím také první zájezd,"Adventní Vídeň." Vánoční Vídeň byla kouzelná a průvodkyně,paní Hana Strýčková,skvělá! Upřímné poděkování všem výše uvedeným a celému kolektivu CK!
Přeji všem krásné Velikonoce a těším se na další poznávání s CK Bohemian-tour.
S pozdravem Mgr.Alena Grygerová
 
29.3.2015 - zájezd Velikonoční Vídeň
Chtěla bych velmi poděkovat za krásný zájezd do velikonoční Vídně a obzvláště pochválit práci pana řidiče a paní průvodkyně Táni Valkounové.
Její výklad byl zajímavý a její tempo nám naprosto vyhovovalo, snad jen v Schönbrunnu bychom dokázali strávit více času... Ještě jednou děkuji za nádherně strávený den a budu se těšit na další zájezdy s Vaší cestovní kanceláří.
S pozdravem,
Hana Humpolíková
 
17.2.2015 – zájezd Karneval v Benátkách
Dobrý den, jsem jednou z "účastníků zájezdu", vše proběhlo v pořádku, s kamarádkou jsme byly spokojené, zájezd se nám líbil, počasí se povedlo a jsme rády za hezky prožitý víkend. Děkujeme a těšíme se na další z vašich zájezdů. Díky s pozdravem klientky ze  Židlochovic a z Blučiny
 
4.11.2014 - zájezd Krakov a Osvětim
"Dobrý den,
včera 1.11 jsme s Vámi byli  v Osvětimi a Krakowě. Zájezd se nám velmi líbil, byli jsme moc spokojení, za což Vám moc děkujeme :)
Děkuji Jandová Zuzana"
 
9.10.2014 - zájezd Švýcarsko
Chtěli bysme,touto cestou,poděkovat Vaší CK zadherně strávený týden ve Švýcarsku.Vařit pro tak velkou skupinu lidí a k tomu ještě chutně,to umí málokdo.Poznávací zastávky při cestě tam i zpět a k tomu perfektně naplánované výlety po celou dobu pobytu-to chce také velkou pochvalu. Ještě jednou velice děkují Hanákovi a Jašovi
 
11.9.2014 - zájezd Kodaň
Dobrý den,
Chtěla jsem vám poděkovat za super výlet. Užila jsem si to a to díky panu průvodci, který se pěkně o nás staral.
Martina Skřečková
 
11.9.2014 - zájezd do Kodaň
Vážená paní Večeřová, dovolte mi, abych Vám  touto cestou poděkovala za skvěle zorganizovaný zájezd do Kodaně. Rovněž bych chtěla poděkovat výborné manželské dvojici (řidičům), která nás bezpečně odvezla tam i zpět. Moje poděkování patří i vynikajícímu Panu Průvodci Ivanovi. Na podobné zájezdy jezdím dlouho a pravidelně, ale toto jsem ještě nezažila. :-) Moc se těším na další zájezdy a prosím o zasílání nabídek. Mějte se hezky a ať se daří! S pozdravem
Mgr. Hana Kubicová

 
 
11.9.2014 - zájezd Kodaň
Vážená paní Večeřová, dovolte, abych Vám touto cestou poděkoval za krásný zájezd, který uspořádala Vaše cestovní kancelář. Díky Vám jsme měli krásný zážitek ničím nerušený, nebylo nic, co by program narušilo, nebo nějak zkomplikovalo. Ostatní zařídila krásná Kodaň a skvělé počasí. Chci touto cestou poděkovat i za práci paní řidičky a pana řidiče, kteří byli hodní a milí (což u řidičů nebývá bohužel pravidlem) a bezpečně a bez problémů nás zavezli do Kodaně a zpět. Taktéž chci pogratulovat k výběru pana průvodce, který byl milý, vtipný a se zaujetím nám ukázal všechny zajímavosti už po cestě. Měl velké znalosti jak Kodaně, tak také oněch zajímavostí po trase.  Určitě, pokud bude v budoucnu jiná nabídka zájezdu od Vaší kanceláře, rád tuto nabídku využiji. Děkuji ještě jednou za Vaše profesionální služby.
Tomáš Vlček, Olomouc
 
8.9.2014 - Zájezd Kodaň
Dobry den, jsem velmi rada, ze jsem absolvovala zajezd s vasi cestovni kancelari. Zajezd predcil me ocekavani a to predevsim diky panu pruvodci, ktereho chci alespon timto zpusobem pochvalit.
Pokud se bude konat dalsi zajezd s timto panem pruvodcem, rada opet pojedu s vami.
S pozdravem Rosenbergerova Tereza
 
31.8.2014
Dobrý den paní Večeřová a celá CK. Chceme Vám s manželem moc poděkovat za krásný výlet do Itálie a velice nás-manžela překvapilo,že jste mu popřáli k narozeninám a předali bonboniéru. Podezíral mě, že jsem to zařídila já, protože tento zájezd jsem mu dala k narozeninám a na závěr takové překvapení, blahopřání od paní delegátky-jménem vaší CK.Děkujeme moc.
S pozdravem Brzobohatí
 
25.8.2014 - zájezd Verona, Padova
Dobrý den,

srdečně zdravím do Holešova a chci poděkovat za příjemně strávený víkend ve Veroně a Padově, zájezd proběhl velmi dobře a moc jsme si pobyt užily, zjistila jsem, že je to pro nás šikovný typ relaxace, krátké, příjemné.

Děkuji za vstřícnost a rychlost v jednání a přeji hodně spokojených klientů.

Alena Zina Janáčková

 

18.7.2014

Dobrý den, byli jsme s Vaši cestovní kanceláří na dovolené v kempu Falconera v termínu od 4.7. do 13.7. Byli jsme moc spokojeni a myslím že Vašich služeb využijeme i příští rok, děti byli nadšené i když počasí zas až tak nepřálo. Opravdu krásná dovolená, klid a relax.

Lenka Manová

15.7.2014 - zájezd Orlí hnízdo

Dobrý den,byla jsem pověřena za manžele Holíkovy, kteří s Vámi společně s dalším párem byli v sobotu na Orlím Hnízdě a jezeře Königssee, abych Vám sdělila, že byli nad míru spokojeni, zájezd byl precizně do minuty naplánovaný a nejvíc si chválili perfektního průvodce, který se jim maximálně věnoval a co mohl, tak přeložil. Sdělují, že s Vámi určitě rádi pojedou na další zajímavý zájezd a vřele Vás doporučí i jiným "cestovatelům"! Určitě by uvítali i katalog na rok 2015. Jakmile bude k dispozici, klidně jej můžete zaslat na tuto el. adresu - já jim ho předám. Děkuji za Holíkovy - prý to byl nejlepší dárek k Vánocům :-)

Veronika Holíková

31.5.2014
Dobrý den,
v sobotu jsme se účastnili zájezdu Údolí Wachau, průvodce supr pan řidič také. Velká spokojenost už se těšíme jak si vybereme další zájezd z Vaší nabídky.
Danuše Krčmářová

6.5.2014 - zájezd Holandsko

Dobrý den,
chtěla bych strašně moc poděkovat za sebe i kamarádku Janu, za senzační zájezd do Holandska. Paní Alenka Hufová a paní průvodkyně Hanička Strýčková jsou bezvadné dámy a je vidět, že klienti CK jsou vždy na prvním místě. Velké dík patří také pánům řidičům, Oldovi a Kamilovi, za bezpečnou jízdu. V Holandsku jsme si to všichni moc užili a počasí taky vyšlo. Dokonce jsme se svezli historiským autobusem z roku 1954, který pro nás CK Bohemian tour zaplatila. Byl to pro všechny velký zážitek. Budeme se těšit na další zájezdy s CK Bohemian tour, kterou všem moc doporučuji. Paní Alenka dělá i ,,věci nemožné" a ještě jednou ji moc moc děkuji.
Iveta Chyťová

2.5.2014

Dobrý den,
díky za pěkný a vydařený, prvovomájový zájezd do maďarské soutěsky Ram a města Ostřihomi s fundovaným průvodcem. I počasí přálo.
manž. Ocelíkovi, Otrokovice

7.4.2014

Moc děkujeme za skvělou organizaci, přístup a programu do Osvětimy. S tatínkem jsme byli velice spokojeni a rádi Vás doporučíme našim známým. Určitě vašich služeb ještě někdy využijeme:))

Voglová
 
3.3.2014
Chtěla jsem vám poděkovat za technicky velmi dobře zvládnutý zájezd do Benátek v termínu 28.2.-2.3.2014. Bylo to prima. Škoda jen, že nevyšlo počasí, aby nás to více lákalo pobýt venku, než se schovávat v teple :-)
K. Příhodová a spol.
 
23.2.2014
Minulý rok jsme se zúčastnili v srpnu s přítelem zájezdu na Kehlstein a Königssee - vyšlo nám nádherné počasí, výhled z Kehlsteinu byl nepřekonatelný. Křištálově průzračná voda v jezerech dodávala naší plavbě na lodičkách naprosto pohádkový dojem. Vše bylo perfektně na minutu naplánováno. Nezapomenutelný zážitek.
Veronika
 
19.2.2014
Zájezd do Benátek byl naprosto úžasný!!! A proto jsme se ho účastnili jak v květnu tak i v září. Poprvé jsme si užili dámskou jízdu a napodruhé jsme vyvezli i své drahé polovičky. Velké díky patří hlavně paní průvodkyni, její výklad byl skvělý a vyčerpávající. Prošla s námi nejdůležitější a nejznámější památky v Benátkách a potom nám dala dostatek času na vlastní pochůzky po obchodech, památkách a na šmejdění po benátských obchůdcích, kavárnách a restauracích.
Jste opravdu skvělý tým a jde vidět, že klienti jsou pro Vás na prvním místě, kdo jiný by vítal autobusy v Caorle s čerstvým voňavým perníkem a lahví slivovice :-)
Jana Odstrčilíková
 
17.2.2014
Jednodenní zájezd na Orlí hnízdo a jezeno Königsee byl ÚŽASNÝ. Tento zájezd vřele doporučujeme těm, kteří mají rádi přírodu a hory. Cestovní kancelář Bohemian tour a výborný průvodce je pravá volba pro tento zájezd.
Očadlíkovi
 
14.2.2014
Zájezd do Benátek 13.-15.9.2013 se nám moc líbil a splnil (ne-li předčil) naše očekávání. S přítelem jsme se hned po příjezdu do Benátek vydali po vlastní ose, což nám přišlo lepší, než využít průvodcování, které nám bylo nabídnuto. Užili jsme si svůj čas po svém. Nebýt oteklých kotníků a únavy po návratu, prohlásíme zájezd do Benátek s Vaší CK za nejlepší krátkou dovolenou, co jsme zažili. Děkujeme a těšíme se na další společné objevování.:)
Marie Seidlová a Marek Fojtík
 
16.2.2014
Cestovní kanceláři patří pochvala za zájezd do Holandska, kterého jsem se zúčastnila. Byl taky velmi vydařený, průvodkyně, paní profesorka z gymnázia, skvělá, bylo vidět i cítit jak má moc Holandsko ráda, dozvěděli jsme se spoustu informací a viděli maximum, výborně, taky velmi hezký zájezd, už vybíráme, kam bychom s vámi letos vyrazili.
Úlehlová
 
15.2.2014
Vážení přátelé.V roce 2013 jsme se zůčastnili zájezdu s CK Bohemian-tour do Norska.Pokud Váš zájezd proběhne tak jako ten náš v loňském roce tak se máte na co těšit.Program byl skvěle rozvržen tak nenáročně že jsem ho zvládl i já poloviční invalida.Příroda nádherná bude se na co koukat a jestli vám vyjde počasí ,dojde i na koupání a to i v Norsku(to je pro ty otužilejší).Řidiči a průvodci skvělí,polopenze 5.hvězdiček a kolektiv v autobuse po začátečním oťukávání výborný i díky darům naší země tj.klobásky a slivovice.Jediné co vám bude chybět bude náš malý kolektiv z Přílep protože my letos jedeme na Korsiku a své zážitky vám opět sepíšeme aby jste věděli kam jet příští rok.
S pozdravem Vojtášek s kolektivem z Přílep
 
14.2.2014
Náš výlet do Benátek byl úžasný od začátku do konce. Rychlá a ochotná komunikace před odjezdem, organizační zajištění v pořádku a k plné spokojenosti. Průvodce byl velmi milý a uměl zaujmout. Jako velké plus hodnotíme obdržení mapy a ukázání tipů, kam se jít podívat a kde jsou výhodnější nákupy. V úvodní části zájezdu procházka s průvodcem a ukázka nejzajímavějších míst a posléze celodenní volno. Plán přesně podle našich představ. Užili jsme si krásné atmosféry Benátek a viděli přesně to, co nás zajímalo a nemuseli se podřizovat skupince turistů. Zastávka v městečku Caorle byla příjemnou ochutnávkou Itálie a plavba do Benátek zajímavým zpestřením. Už máme zakoupen další výlet s CK Bohemian tour díky naší předchozí skvělé zkušenosti. :-)
Katka
 
27.1.2014
Dobrý den, včera jsme se s přítelem vrátili ze zájezdu do Francie a můžu Vám cestovní kacelář vřele doporučit!!!Osobitý přístup a naprostá spolehlivost mě velice mile překvapila, takže rozhodně plánujeme další dovolenou podniknout opět s touto kanceláří .
Eliška Jálová
 
17.12.2013
Touto cestou bych chtěla poděkovat za velmi krásný zájezd do adventní Vídně. Byli jsme moc nadšeni a spokojeni jak s paní průvodkyní tak panem řidičem.
I přes nepřízeň počasí se zájezd moc, moc vyvedl a my jsme mohli nasát vánoční atmosféru. Všem v CK Bohemian tour přeji za celou rodinu krásné Vánoce a v novém roce hodně spokojených klientů na cestách a dovolených.Věřím , že se s Vámi zase někam vydáme.
Iveta Chyťová
 
30.8.2013
Děkujeme cestovní kanceláři Bohemian tour za zprostředkovaný zájezd do Turecka, který se nám velmi líbil.
Zavadilovi
 
5.7.2013
S cestovní kanceláří Bohemian tour, jsme se zúčastnili zájezdu do Caorle, kempu Falconera. Tento letní pobyt se nám velmi líbil, hlavně ale našim dvěma dětem. Dokonce i cestu autobusem zvládli nad naše očekávání bez problémů. Kemp Falconera je přímo u prostorné pláže. Voda pozvolná, ideální pro děti. Městečko Caorle se nám také velmi líbilo. Navštívili jsme i aquapark, který opravdu doporučujeme, užili jsem si tam spoustu legrace. Velmi děkujeme cestovní kanceláři za zprostředkování.
Rodina Navrátilova
 
14.5.2013
Na zájezd Vrátna dolina a Jánošikovy diery budu vzpomínat dlouho a ráda, moc se povedl, jak ze strany CK, tak ze strany dobrého počasí. Díky a také se těším, že někdy společně s vámi objevíme krásy měst, či přírody.
Leona Čapková
 
4.5.2013
Musím vyslovit poděkování za zájezd do Holandska, bylo to velmi vydařené a "výživné", díky všem Vám v zázemí cestovky a paní profesorce Strýčkové.
Irena Hošková
 
15.4.2013
Na zájezdu Krakow a Wieliczka jsem byli velmi spokojeni, absolutně to nemělo chybu, příjemná jízda řidičů, vaše skvělé perníčky i milá společnost, bezvadná průvodkyně se spoustou zajímavých informací. Ještě jednou děkujeme.
Jitka Dosedlová + Milan Šimčík
 
15.4.2013
Děkujeme za velmi pěkný zájezd do Polska, myslím, že se velmi vydařil. S manželem se nám velmi líbil. Paní průvodkyně byla úžasná, její výklad v Krakowě byl velmi poutavý, ukázala nám, zajímavé místa města a uměla o nich pěkné vyprávět. Také návštěva solných dolů byla hezká. Vše bylo dobře zorganizované a nebyl žádný zádrhel, dík patří i oběma řidičům, kteří nás v pořádku dovezli až domů.
Úlehlová
 
10.4.2013
Dobrý den,
zájezd do Budapešti byl bez chybičky. Děkujeme a určitě se rádi zúčastníme dalších výletů s vaší CK.
Markéta Nožičková
 
9.4.2013
Dobrý den,
zájezd do Budapešti proběhl dle našeho očekávání. Vše bylo v pořádku. Paní průvodkyně byla velmi milá, pozorná a její informace zajímavé a dostačující. Služby Vaší cestovní kanceláře rádi opět využijeme i dále doporučíme. Děkujeme a přejeme hodně dalších spokojených klientů.
Renata Kaslová
 
8.4.2013
Na zájezdu do Budapešti jsme byli s přítelem. Ráno tržnice, pak památky ve městě a nakonec hrad nad Budapeští. Ráno na tržnici jsme se báli nakupovat, protože jsme nevěděli kolik peněz ještě budem potřebovat na ostatní památky atd. Nakonec jsme zjistili, že už kromě tržnice není za co utrácet, tak jsme vyrazili na večeři a aby nám nezbyli zbytečné forinty koupili zákusky za 6tisíc :D takže máme jen takový malý tip - upozornit na místa kde jsou potřeba peníze (popř. kolik) aby klienti veděli, že na ostatních místech se mohou "rozšoupnout" dle svých možností. Ale jak píšu, to je jen takový tip, nám zákusky moc chutnaly, tak si nestěžujeme. Delegátka perfektní, řidiči dělali přestávky pravidelně, město pěkné a i s přístupem Vaší cestovní kanceláře jsme velmi spokojení (ještě se nám u žádné cestovky nestalo, že by nám nabídla jiný termín kvůli nepřízni počasí a nebo se dokonce sama od sebe ozvala předtím než vyprší možnost objednání přes voucher...)
Děkujeme za hezký výlet, určitě s Vaší cestovkou do budoucna vyrazíme znovu.
Eva Šťastná a David Habr
 
V červenci 2012 jsme se s kamarádkou zúčastnily zájezdu cestovní kanceláře Bohemian tour do Norska.Poznat alespoň trošku tuto severskou zemi byl můj dlouholetý a z různých důvodů odkládaný sen. Jsem moc ráda, že se mi ho podařilo splnit se zájezdem cestovní kanceláře Bohemian tour.
Norsko je nádherná země, bohatá na přírodní krásy a poměrně méně zalidněná, s příjemným letním počasím, bez úmorných středoevropských veder, na která jsme u nás doma zvyklí. Překonali jsme docela velké vzdálenosti, ale zato jsme poznali spoustu krásných a různorodých míst.
Nezapomeneme ani na příjemnou atmosféru tohoto zájezdu, na výborné organizační zabezpečení přízemností jako jsou noclehy – v půvabných norských kempech – jídlo, velice chutné a kulturně servírované v přírodních podmínkách kempů, dokonalý cestovní sevis při tak dlouhých jízdách autobusem…a celkově milou až rodinnou atmosféru při celém desetidenním putování za krásami Norska ! Díky patří všem zúčastněným organizátorům a majiteli cestovní kanceláře. Doufám, že se mi ještě někdy podaří podobný zájezd s Bohemian tour zopakovat – ať už do jiné země nebo do krásného, nezapomenutelného Norska !
Jana Nešporová
 
12.3.2013
Paní Hufová,
ještě jednou děkujeme za pěkný zájezdek do Maďarských lázní Györ - organizace výborná, na palubě byla dobrá nálada, páni řidiči perfektní - vše OK.
Zdeněk Lutka Zlín
 
11.2.2013
Dobrý den,
zájezd do Benátek proběhl v nejlepším pořádku, všechno klapalo tak, jak mělo. Báječná průvodkyně, která předčila má očekávání, špičková doprava tam i zpět s veškerým komfortem a luxusem, přátelské jednání... To je jen krátký výčet toho, co činilo tento zájezd skvělým. Ve jménu mém a ve jménu mých tří spolucestujících přátel bych chtěl mockrát poděkovat za báječně zvládnutý zájezd. Po špatné zkušenosti s jinou cestovní kanceláří jsem dlouho váhal, ale zvítězila touha vidět Benátky. Navíc za velice příznivou cenu. A musím říct, že CK Bohemian tour zvítězila na plné čáře.
Ještě jednou díky za skvělý zážitek, budu se těšit na další příjemné chvilky.
Vojtěch Pojer
 
7.11.2012
Dobrý den,
byla jsem naprosto spokojená se zájezdem Krakow a Osvětim a pokud bude Vaše kancelář opět pořádat nějaký takový poznávací zájezd, kde bude možnost odjezdu z Ostravy a přilehlého okolí, ráda opět využiji Vašich služeb (zvlášť pochvalně hodnotím welcome drink a muffinky:) )
Bc. Nikola Körbelová
 
5.11.2012
Se zájezdem do Krakowa a Osvětimi jsme byli velmi spokojeni, velmi nás překvapilo, když jsme ještě vyhráli lístky na Anetu Langerovou ve Zlíně! Moc Vám tímto ještě jednou děkujeme, vše v pořádku a doufám, že Vaše služby v budoucnu využijeme.
S pozdravem Kabeláčovi ze Vsetína
 
6.8.2012
Dobrý den,
na zájezdu Orlí hnízdo a jezero Königsee bylo vše v pořádku. Počasí vyšlo až neskutečně dobře. Hlavně bych chtěl pochválit paní průvodkyni. Měla o lokalitě a historii velký přehled. Ukázala nám místa, která snad ani nebyla v rozpisu zájezdu. Velmi se nám všem líbila.
František Blaha
 

Zajišťujeme letecké zájezdy

Aktuality

14.6.2017Caorle víkendové koupání 7.-9.7.

Jednodenní koupání u moře v severní Itálii v krásném městečku Caorle...

více »

7.6.2017NOVINKA : Prohlídka Benátek s možností odpoledního koupání

Vydejte se s námi za krásami architektonických památek v  Benátkách a odpoledne se osvěžíte...

více »

2.6.2017Novinka: Balaton či Sárvár jednodenní koupání

Více informací naleznete na...

více »

Katalog ke stažení

Dárkový poukaz


CK Bohemian tour
nám. Dr. E. Beneše 67/24
769 01 Holešov

Pondělí - pátek
9:00 - 12:00  13:00 - 17:00

Kde nás najdete

Nahoru

2012© Bohemian tour s.r.o.
Všechna práva vyhrazena
design M. Lutonský | Administrace